Search

Ρεβίθια με μπέικον και πράσο

Ingredients :

2 φλυτζάνια ρεβίθια Voion medium
Sliced ​​bacon (as much as you want)
2 chopped leeks
Juice of a lemon
Olive oil
salt
pepper

Procedure:

Μουλιάζετε τα ρεβύθια από το προηγούμενο βράδυ. Τα νεροβράζετε 15 λεπτά στη χύτρα για να μαλακώσουν.

At the same time, in a pyrex, bake the leeks with the bacon in a preheated oven, with a little water.

Προσθέτετε τα ρεβύθια, αλατοπίπερο και λαδολέμονο. Το αφήνετε να ψηθεί για 20-25 λεπτά και …ήρθε η ώρα του σερβιρίσματος!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Σχετικά νέα

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue