Voion Land Products

Από τη φύση & τον άνθρωπο με αγάπη

Ο πιο όμορφος και δημιουργικός δρόμος –με ό,τι κι αν καταπιάνεται ο άνθρωπος– είναι ο δύσκολος. Γιατί εκείνον που μπορεί να αντιμετωπίζει τη δυσκολία ως ευκαιρία για γνώση και βελτίωση, ο δρόμος τον οδηγεί στη δημιουργία μιας προσπάθειας που χαρακτηρίζεται από ποιοτικά χαρακτηριστικά και μαζί εξελίσσεται εσωτερικά και ο ίδιος.

Το να ασχολείται κάποιος με τη φύση δεν είναι ζήτημα τυχαίο ή μιας απλής απόφασης. Είναι πολλά περισσότερα – κυρίως θέμα αγάπης και επιλογή ζωής. Πώς αλλιώς, αφού η ενασχόληση με τα δώρα που προσφέρει η φύση απαιτεί αφοσίωση, δέσμευση, φροντίδα, αμέτρητες ώρες προσωπικής εργασίας και κόπο, σωματική και ψυχική αντοχή, εγρήγορση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε απροόπτου, αλλά και συνεχή εξέλιξη της γνώσης. Πάνω απ’ όλα όμως, η συνεργασία με τη φύση χρειάζεται σεβασμό και ηθική.

Μέσα από αυτό το αφιέρωμα, ο αναγνώστης θα «ταξιδέψει» σε διάφορες γωνιές της χώρας και θα γνωρίσει μερικούς μόνο από τους καλύτερους πρεσβευτές ελληνικών προϊόντων της μεσογειακής διατροφής. Θα συναντηθεί με γεύσεις εκλεκτές, που όλες μαζί –και η κάθε μία ξεχωριστά– έχουν να διηγηθούν αμέτρητες ιστορίες γαστρονομικού πολιτισμού στο τραπέζι.

«Κοπιάστε να σας φιλέψουμε!»

Χριστίνα Αγγελακοπούλου
Υπεύθυνη σύνθεσης συμμετοχών στο αφιέρωμα

Αφιέρωμα από το online έντυπο: https://ipolizei.gr/apo-ti-fysi-ton-anthropo-me-agapi/

    Cart