Η εταιρεία…

…ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό την αναβίωση και διατήρηση της παραδοσιακής καλλιέργειας φακής στη Βορειοδυτική Ελλάδα, συνδυάζοντας γνώση και συνεργατικό πνεύμα. Σήμερα, έχοντας ως βάση την επιτυχία του αρχικού αυτού εγχειρήματος, η επιχείρηση έχει ως αντικείμενο την παραγωγή, επεξεργασία, συσκευασία και διανομή οσπρίων. Η περιοχή στην οποία παράγονται τα προϊόντα μας είναι η ορεινή γη της Δυτικής Μακεδονίας με επίκεντρο το οροπέδιο του Βοιου.  Με σταθερή αξία τον σεβασμό στη γη και τα προϊόντα της και με γνώμονα το πάθος για τον τόπο μας δημιουργήσαμε μια σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας και συσκευασίας οσπρίων.

Η φιλοσοφία μας...

Οι αξίες μας ξεκινούν από το πάθος μας…και καταλήγουν στο πιάτο σας!

✓ Αγαπάμε τον τόπο μας και γνωρίζουμε την αξία της γης και των καρπών της!

Σεβόμαστε και στηρίζουμε τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας.

✓ Εκτιμούμε την παραγωγική κουλτούρα και τον μόχθο των Ελλήνων παραγωγών και μοιραζόμαστε μαζί τους το ίδιο όραμα για τον τόπο μας!

 ✓ Μαθαίνουμε από την εμπειρία μας και  οραματιζόμαστε το μέλλον με όρεξη για δημιουργία!

 ✓ Αναγνωρίζουμε την αξία της παραδοσιακής καλλιέργειας και τη συνδυάζουμε με τις σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής, μεγιστοποιώντας τα οφέλη της.

 ✓ Νοιαζόμαστε για την ασφάλειά σας! Παράγουμε τρόφιμα με ορθές γεωργικές πρακτικές, χωρίς την προσθήκη χημικών.

 ✓ Απολαμβάνουμε τις αυθεντικές γεύσεις και μυρωδιές και γι’ αυτό…

 ✓ Φροντίζουμε να ταξιδεύουν μέχρι το τραπέζι σας!

Το έργο μας…

…είναι η προσφορά Ελληνικών οσπρίων κορυφαίας ποιότητας με υψηλή γευστική και διατροφική αξία, που έχουν παραχθεί με σεβασμό προς το περιβάλλον και είναι απόλυτα ασφαλή προς κατανάλωση.
Η προσπάθεια εξέλιξης και αναβάθμισης των προϊόντων μας, όπως και των διαδικασιών και συνθηκών παραγωγής τους είναι συνεχής. Φροντίζουμε για την εξασφάλιση των πλέον σύγχρονων  προδιαγραφών σχεδιασμού, τεχνογνωσίας και τεχνολογίας παραγωγής σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Ακόμα, η εταιρεία αναγνωρίζει την αξία της έρευνας στον τομέα της καλλιέργειας, ανοίγοντας συνεχώς νέους ορίζοντες για τη δημιουργία νέων ποικιλιών οσπρίων.

Οι συνεργάτες μας…

…είναι πολύτιμοι για την ολοκλήρωση της προσπάθειάς μας. Πρόκειται για συμβεβλημένους αγρότες που συγκεντρώνουν την παραγωγή τους στη μονάδα. Τους παρέχεται η αναγκαία εκπαίδευση, γεωτεχνική υποστήριξη και καθοδήγηση από το εξειδικευμένο προσωπικό μας καθ’ όλη τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου. Παράλληλα, λαμβάνουν υψηλές τιμές για τα προϊόντα τους με στόχο τη διατήρηση και περαιτέρω ανάπτυξη της καλλιέργειας.

Οι εγκαταστάσεις μας…

…βρίσκονται στο Τσοτύλι Κοζάνης, σε ιδιόκτητο οικόπεδο 37.538 τετραγωνικών μέτρων και καλύπτουν στεγασμένη επιφάνεια 2.000 τετραγωνικών μέτρων.

Περιλαμβάνουν:

 • σύγχρονο εξοπλισμό επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας
 • υποστηρικτικό και λοιπό εξοπλισμό
 • εγκαταστάσεις διοίκησης
 • χώρους παραγωγής και αποθήκευσης
 • χώρους εξυπηρέτησης των αναγκών του προσωπικού
 • σύστημα ποιότητας ISO 22000:2005
 • ειδικές εγκαταστάσεις (σιλό αποθήκευσης)
 • ράμπες φόρτωσης
 • γεφυροπλάστιγγα.
  Cart