Αναζήτηση

Η Voion, 12 χρόνια τώρα, ακολουθεί τις ανάγκες σας
και «καλλιεργεί» μαζί σας την πιο γευστική σχέση!

Η εταιρεία…

…ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό την αναβίωση και διατήρηση της παραδοσιακής καλλιέργειας φακής στη Βορειοδυτική Ελλάδα, συνδυάζοντας γνώση και συνεργατικό πνεύμα. Σήμερα, έχοντας ως βάση την επιτυχία του αρχικού αυτού εγχειρήματος, η επιχείρηση έχει ως αντικείμενο την παραγωγή, επεξεργασία, συσκευασία και διανομή οσπρίων. Η περιοχή στην οποία παράγονται τα προϊόντα μας είναι η ορεινή γη της Δυτικής Μακεδονίας με επίκεντρο το οροπέδιο του Βοιου.  Με σταθερή αξία τον σεβασμό στη γη και τα προϊόντα της και με γνώμονα το πάθοςγια τον τόπο μας δημιουργήσαμε μια σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας και συσκευασίας οσπρίων.

Οι συνεργάτες μας…

…είναι πολύτιμοι για την ολοκλήρωση της προσπάθειάς μας. Πρόκειται για συμβεβλημένους αγρότες που συγκεντρώνουν την παραγωγή τους στη μονάδα.  Τους παρέχεται η αναγκαία εκπαίδευση, γεωτεχνική υποστήριξη και καθοδήγηση από το εξειδικευμένο προσωπικό μας καθ’ όλη τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου. Παράλληλα, λαμβάνουν υψηλές τιμές για τα προϊόντα τους με στόχο τη διατήρηση και περαιτέρω ανάπτυξη της καλλιέργειας.

Η Voion, 12 χρόνια τώρα, ακολουθεί τις ανάγκες σας
και «καλλιεργεί» μαζί σας την πιο γευστική σχέση!

Το έργο μας…

…είναι η προσφορά οσπρίων κορυφαίας ποιότητας με υψηλή γευστική και διατροφική αξία, που έχουν παραχθεί με σεβασμό προς το περιβάλλον και είναι απόλυτα ασφαλή προς κατανάλωση. Η προσπάθεια εξέλιξης και αναβάθμισης των προϊόντων μας, όπως και των διαδικασιών και συνθηκών παραγωγής τους είναι συνεχής. Φροντίζουμε για την εξασφάλιση των πλέον σύγχρονων προδιαγραφών σχεδιασμού, τεχνογνωσίας και τεχνολογίας παραγωγής σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Ακόμα, η εταιρεία αναγνωρίζει την αξία της έρευνας στον τομέα της καλλιέργειας, ανοίγοντας συνεχώς νέους ορίζοντες για τη δημιουργία νέων ποικιλιών οσπρίων.

Οι εγκαταστάσεις μας…

…βρίσκονται στο Τσοτύλι Κοζάνης, σε ιδιόκτητο οικόπεδο 37.538 τετραγωνικών μέτρων και καλύπτουν στεγασμένη επιφάνεια 2.000 τετραγωνικών μέτρων.
Περιλαμβάνουν:

  • σύγχρονο εξοπλισμό επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας
  • υποστηρικτικό και λοιπό εξοπλισμό
  • εγκαταστάσεις διοίκησης
  • χώρους παραγωγής και αποθήκευσης
  • χώρους εξυπηρέτησης των αναγκών του προσωπικού
  • σύστημα ποιότητας ISO 22000:2005
  • ειδικές εγκαταστάσεις (σιλό αποθήκευσης)
  • ράμπες φόρτωσης
  • γεφυροπλάστιγγα.

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue