Πικάντικα ψητά ρεβίθια
Συστατικά
- 400 γρ. ρεβίθια VOION, βρασμένα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. πάπρικα, γλυκιά
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190ο C στον αέρα.
- Ρίχνουμε σε ένα μπολ τα ρεβίθια, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολάκι και τα ρίχνουμε στο μπολ με τα ρεβίθια.
- Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα και απλώνουμε τα ρεβίθια.
- Ψήνουμε για 20 λεπτά ανακατεύοντας ανά διαστήματα. Είναι έτοιμα όταν συρρικνωθούν λίγο και είναι τραγανά εξωτερικά.
- Αφαιρούμε και σερβίρουμε.
Πηγή: akispetretzikis.com