Suche

Hülsenfrüchte

Υλικά :

  • 200 γρ. οσπριάδα Voion
  • 1 ντομάτα
  • 1 αγγούρι
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.σ. μέλι
  • χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
  • 50 γρ. ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα

  • 2 παξιμάδια

Εκτέλεση :

  • Βράζουμε την οσπριάδα σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας.
  • Βάζουμε τη βρασμένη οσπριάδα σε ένα μπολ.
  • Κόβουμε τη ντομάτα σε μικρά κυβάκια και τα βάζουμε στο μπολ. 
  • Καθαρίζουμε το αγγούρι από τη φλούδα και τα σπόρια του. Το κόβουμε σε λεπτές φέτες και τις προσθέτουμε στο μπολ.
  • Κόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι σε ροδέλες και τις ρίχνουμε στο μπολ.
  • Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός τη μουστάρδα μαζί με το μέλι και τον χυμό λεμονιού.
  • Ρίχνουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο ενώ ανακατεύουμε συνεχώς με το σύρμα.
  • Αδειάζουμε τη σάλτσα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
  • Σερβίρουμε με τα παξιμάδια.

Πηγή : akispetretzikis.com

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Rezepte

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue