Ρεβίθια με μπέικον και πράσο

Υλικά:

2 φλυτζάνια ρεβίθια Voion μέτρια
Μπέικον κομμένο σε φέτες (όσο θέλετε)
2 πράσα ψιλοκομμένα
Χυμός ενός λεμονιού
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Διαδικασία:

Μουλιάζετε τα ρεβύθια από το προηγούμενο βράδυ. Τα νεροβράζετε 15 λεπτά στη χύτρα για να μαλακώσουν.

Ταυτόχονα σε ένα πυρέξ ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο τα πράσα με το μπέικον, με ελάχιστο νεράκι.

Προσθέτετε τα ρεβύθια, αλατοπίπερο και λαδολέμονο. Το αφήνετε να ψηθεί για 20-25 λεπτά και …ήρθε η ώρα του σερβιρίσματος!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Σχετικά νέα

Συμμετοχή στην FOOD EXPO 2023

Η συμμετοχή μας στην έκθεση FOOD EXPO 2023  ολοκληρώθηκε με επιτυχία και αποτελεί συνέχεια στις δράσεις εξωστρέφειας που κάνει η εταιρεία μας. Κατά την διάρκεια του τριημέρου

Περισσότερα
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue